8 de febrer de 2010 23:58 h
Agreixo els moments difícils, perquè és leshores qun es veu de veritt qui és cdscun. Per ixò en quest sentit greixo l dimissió de f uns dies de Jon Crretero. H permès destpr les misèries d'quells que el defensven ultrnç i r li hn girt de cop l'esquen. És lmentble, però lhor és un sort sber que r, tot d'un, quells que no perdien l'oportunitt di rere di durnt mesos de cntr-me'n les excel·lències, de voler comprtir el seu entusisme fent-l petr sobre l lucides, l'honestedt i el cràcter del doctor, l primer ventd l'cusen ell de l pròpi decepció, i tot per no hver-se d'cusr si mteixos pel seu infntilisme, per l sev immdures d'hver cregut que en l'oceànic vitge no hi huri motins bord ni tempestes.
Llegir-ne més
8 de febrer de 2010 13:01 h
Avit, nr l perruqueri no serà el mteix. Serà un pèl més cr, per l client i per l propietri, que j no podrà escoltr -i fer escoltr- músic grtuïtment mentre trebll. Això de l SGAE és un pres de pèl. És un mesur que em f estirr dels cbells, perquè l trobo tn ineficç com poc democràtic, bnd que foment l'individulisme, perquè prtir d'r tothom podrà portr l'orell els seus propis -i minis- prells reproductors. S'cb un èpoc glorios. Trobrem fltr l veu mig de l locutor de torn, l melodi grdble mentre l'igu clent ens llisc pel cp, el hit engnxifós que ens compny l'hor del pentint, o l nostr bld fvorit, quell que qued distorsiond pel soroll de l'ssecdor.
Llegir-ne més
8 de febrer de 2010 01:29 h
BARÇA- GETAFE 2-1 Importnt, meritòri i merescud victòri de Més Que un Club contr un Getfe en superioritt numèric. No f tnts nys, contrtemps com quests hguessin provoct un dltbix l Brç, i el públic hgués bndont el cmp jurnt en rmeu contr l'rbitrtge mentre l'equip es deixv uns punts ben bons. Però ixò er bns. El Brá de Lport, txiki i Gurdiol segueix els preceptes cruyffistes-leninistes, i no s'ocup de segons quines coses. L bnder del nuñisme, tmbé dit victimisme, tmbé dit señorío i elegnci i, en un prul, brcelonitis, h psst ser gitd pels intel·lectuls de l foto, en què les begudes no psico-ctives brillen per llur bsènci.
Llegir-ne més
8 de febrer de 2010 00:34 h
He tingut dies i setmnes millors. Vig cnst, i suposo que ixò ccentu el meu ml humor. Em f molt mndr escriure sobre quest tem, però tot i no hver prticipt en quest mogud sento que dec un explicció ls que m’hn escrit, ls que m’hn truct, i tots quells que en lgun moment els he explict i intentt convèncer del projecte de Regrupment. Vj, donr l cr, r i sempre. Abns que res que quedi clr que el que h psst Regrupment no m’h grdt, com suposo que no li h grdt ningú, però lhor no tinc cp dubte: per mi el projecte és i continu sent Regrupment.
Llegir-ne més
7 de febrer de 2010 21:06 h
Zptero s’enfons, l populritt del president cu en pict, setmn negr de ZP, les lrmes es dispren l Monclo, els brons socilistes demnen un remodelció de govern… Portem set dies mb quest cntrell emprenydor, clprts per un situció que f un ny i mig que perdur. Sembl que l fi del món que pregon el clendri My pel 2012, s’hgi vnçt de cop i volt l 2010. Però, l veritt, no hi h res de nou: Zptero continu relliscnt i dient més nimldes guit pel seu grn ego i Rjoy, l que ningú li fot ni cs, dispr qun i com pot.
Llegir-ne més
7 de febrer de 2010 17:51 h
És d'un rrogànci molt intrnsigent rgumentr que l obligtoriett d'etiquetr en llengu ctln pot significr un pèrdu de competitivitt. Amb quest mteix rgument tothom huri d'etiquetr exclusivment mb llengu ngles, cos que no succeeix enlloc en què l llengu de Skquespere no és l llengu pròpi del pís en qüestió . A l'Estt frncès, per exemple, si un producte no v etiquett en llengu frnces no es pot posr l vend. De l mteix mner que l Constitució espnyol es f esment , en l'rticle 3 , que el coneixement del cstellà no és un dret sinó un deure .
Llegir-ne més
6 de febrer de 2010 14:14 h
Rublcb és l’home, h estt un person clu durnt el govern socilist de Felipe González, clu tmbé en el govern de Rodríguez Zptero. El seu trebll contundent, fosc i executiu deix petjd, només cl veure com l sev mrx de portveu prlmentri Ministre d’Interior s’h nott i h debilitt profundment el grup prlmentri socilist. Només cl preguntr persones que l’hn ptit que hi pensen. Clculdor, fred, professionl de l polític, sense piett, mb un mbilitt clculd..., és d’quelles persones que mlgrt et robin l crter li cbes donnt-li les gràcies.
Llegir-ne més
6 de febrer de 2010 11:59 h
Un di d’quests em vig posr pensr, no sé si reflexionr, sobre el déu que em vren ensenyr que existi, el de l Bíbli, o el que sigui de qulsevol religió o sect, i vig pensr en les coses terrenls que succeïen. A mi se’m v ocórrer que si existís (que no ho puc creure) es trobri ben ssegut llà dlt, per poder veure el que pssv l terr mb suficient perspectiv i estri ben divertit, perquè seri com si ssistís un funció contínu de tetre, estones ben entretingud, estones ben serios i trist.
Llegir-ne més
6 de febrer de 2010 07:21 h
F pocs dies sorti Mrinito vestit mb un jup de pell de color negr i mb ires de “mripili trvestorr” donnt-nos lliçons de ciutdni i polític socil; o ixò preteni, i vui vol proposr l prlment l cden perpètu mb l sev corbt de color blu “gvin pidolire”. I és que per més que no vulgui sempre em sembl que quest home té un meitt d’àngel i un ltr de mrisc, - com dei Dlí referint-se Mruj Mllo-, i que encr no h sortit del seu rmri tnt prticulr, scrificnt-se d’quest mner per mor l seu prtit; que és “PePe” i no “Pep”.
Llegir-ne més
5 de febrer de 2010 14:08 h
Recentment, un ctulitzció del nvegdor web Google Chrome m'h conduit reflexionr sobre un possibilitt que no hvi tingut en compte bns i que pot fcilitr empreses i individus que produeixen progrmri informàtic, introduir-se les nostres màquines per dur terme qulsevol cció que els sembli oportun. L'ctulitzció de Chrome des de l versió 3 l 4 s'h fet de mner utomàtic, sense visr l'usuri ni bns ni després de dur-l terme, un fet que h sorprès lguns internutes tot i que menys dels que jo em pensv.
Llegir-ne més