12 de maig de 2010 23:58 h
Oli en un llum En vries ocsions he dit que per sortir de l crisi , el govern i el sector funcionri , s’hvi de constituir en empresrit coopertiu , buscnt un rendiment l cpitl retingut , tot el que el seu sou depèn del pressupost generl de l’estt, prtir de dos mil euros l mes ; ningú fet cp comentri , cció que jo he interprett despectiv. Ar el govern pres l decisió de reduir un 5% el sou dels funcionris, i tothom est encomnnt els crits l cel ; jo no se si dintre d’quest rebix s’inclou els sou dels governnts , i dels lcldes , com tmbé dels presidents de les diputcions, que lgun cobr prop dels 100.
Llegir-ne més
12 de maig de 2010 23:55 h
Quntes vegdes em mirt el video del senyor Cuní dient "Prou,Prou..." l youtube, plnes webs... etc i de ben segur que cd vegd que ens el mirem riem un bon eston oi? Inclús i sense exgerr ens trevim imitr-lo sense cp tipus de problem, cert? Potser em de prtir que el problem no es divertir-nos mirnt el video o imitnt l cció, sinó que el problem es el següent i us el formulo en form de pregunt: Ens em prt pensr el verdder misstge del "Prou!"? Que voli demostrr el senyor Cuní mb quest prul, utoritt? No, potser no.
Llegir-ne més
12 de maig de 2010 22:51 h
"Qui pg mn" diem els ctlns, "money tlks" els mericns, no sé com es diu en lemny. ZP f el que f perquè l'oblig Alemny i després de l trucd d'Obm. Té dret imposr questes mesures Alemny? Fixeu-vos quin és l'portció d'Alemny l pl de resct de l'euro (Grèci, Espny i ltres PIIGS), vi blog de Pul Kedrosky (mir el gràfic djunt). I els Estts Units? Doncs tmbé col·lboren, vi Fons Monetri Interncionl: quest ny els Estts Units vn provr contribuir 100.000$ milions l FMI, que serveix en prt per pgr quest fons de resct europeu.
Llegir-ne més
12 de maig de 2010 22:12 h
El nou model de consultes idet per l’prell socilist l’Ajuntment de Brcelon vol trencr els esquemes, tot vl per tl de slvr l cdir l’lclde, centenrs d’euros pgts i esforços immensos per fer un consult que no pss l més mínim prov de qulitt democràtic. Com h denuncit el directe!ct, mb un sol clic s’h desmuntt l consult. S’h demostrt que qulsevol person pot votr per un ltre, qulsevol person que tingui el DNI o pssport i l dt de nixement pot votr. És dir, qulsevol person que conegui les ddes esmentdes pot votr per un ltr; jo puc votr pel meu fill, pel meu vi, per l mev prell, pel veí, pels compnys de l fein, de l’entitt, per qulsevol persontge públic que tingui les ddes l xrx,.
Llegir-ne més
12 de maig de 2010 17:15 h
Tots sbem que, sovint, cost que els mitjns de comunicció es fcin ressò de certes opcions ideològiques. Els mitjns es posicionen en el debt polític. Amb tots els mtisos que fci flt, però em sembl que és ixí. Són un ctor polític mb molt influènci. A voltes fn decntr l blnç, i d'ltres vegdes interctuen mb l relitt i l trnsformen. Tenen molt de poder. Des que sóc eurodiputt, per exemple, he pogut comprovr com mitjns on prèviment col·lborv, r j no ccepten les meves opinions... És per ixò que l'independentisme, que no té grns mitjns fins, h gft molt forç l xrx.
Llegir-ne més
12 de maig de 2010 14:11 h
Qui, hores d'r, no se n'hgi ssbentt és que, o no segueix l'ctulitt informtiv d'quest pís, o bé no hi viu. M'explico. S Mjestt el Rei Jon Crles I d'Espny el vn operr d'un nòdul l pulmó el proppsst 8 de mig. El nòdul li v ser descobert, inform l prems, f uns 15 dies, i mb l celeritt crcterístic de l snitt públic ctln, j l'hi h estt extirpt. Aquest fet, per si sol, resumeix d'un mner diàfn, que el successor del drrer dictdor feixist espnyol és un privilegit com pocs n'hi h. No només h msst un fortun immens des dels seus nys de pobres reltiv l'exili, sinó que rep les tencions snitàries de l comunitt utònom més espolid i vilipendid de l'Estt.
Llegir-ne més
12 de maig de 2010 05:00 h
L controvèrsi sobre l’Esttut i les especulcions sobre l sentènci que el Tribunl Constitucionl h estt incpç de pronuncir, h dont peu durnt tots quests nys l publicció d’un multitud d’rticles i comentris. El cs és que sobre quest problem s’hi h pronuncit girebé tothom i des de tots els punts de vist possibles. O sigui que hores d’r result bstnt difícil poder dir-hi res de nou. No obstnt ixò, crec que hi h un punt de vist que fins r no he vist mss reflectit en els escrits dels opindors propis i forns, que consisteix en les dues visions del món que es projecten sobre quest controvèrsi, que no deixen de ser un reflex més de l distànci mentl que hi h entre l idiosincràsi ctln i l cstelln.
Llegir-ne més
12 de maig de 2010 05:00 h
Les televisions espnyoles obren els informtius mb tot luxe de detlls sobre l intervenció quirúrgic l Rei Jon Crles l'Hospitl Clínic de Brcelon. Acbo de veure el TN Vespre de TV3 i el trctment h estt mesurt, correcte, diri que impecble. Algú trobrà excessiu que se'n prli tnt de l intervenció clínic l ciutdà Jon Crles Brcelon des de l televisió públic ctln, però només cli veure el cnl interncionl de TVE quests dies per entendre l proporció i el trctment diferencits dels cnls esttls i dels ctlns, dels públics i dels privts.
Llegir-ne més
12 de maig de 2010 01:10 h
El Villrto repreixi tímidment quest psst cp de setmn però deixv l fein mig fer. Dvnt l mnc de sensibilitt demostrd pels tècnics blugrnes -mb el Pep l cpdvnt- per evitr l més que segur lesió del cervell de l selecció espnyol, Sfi Herrnández, que l’llunyri irremeiblement del mundil que sense cp men de dubte gunyrà l roj elequipodetodos, l Brunete –indignd- exigi mesures i Undino –obedient- s’encrregv de que el noi de Terrss pugui lliurr-se de les més que segures esterrecdes que huri ptit de l’equip de Clemente l drrer jornd de llig.
Llegir-ne més